Descriere

Yoyo Shutter este modelul promovat de dublul campion al SUA si campion mondial in 2014, Gentry Stein. Acest model de yoyo este pentru avansati, unresponsive si contine o folie subtire de metal pe interior, ce ajuta la distribuirea egala a greutatii, oferind putere, viteza si control in timpul trick-urilor complicate. 

Alegerea primului yoyo este foarte importanta. Jocul de yoyo poate fi destul de complicat la inceput, de aceea trebuie sa incepi cu cel mai potrivit pentru tine. Yoyo-urile sunt impartite in trei categorii: pentru incepatori, pentru avansati si pentru looping. Cele pentru incepatori sunt “sensibile” sau responsive (ele se rotesc dar se intorc rapid in urma unei simple miscari a mainii), ceea ce este crucial in invatarea elementelor de baza ale jocului. Yoyo-urile pentru avansati sau unresponsive sunt mai greu de folosite, ele nu se intorc doar printr-o simpla miscare a mainii ci trebuie realizat un anumit trick. 

Compania YoYoFactory® a fost fondata in 2003 de superstarul YoHans (Hans Van Dan Elzen) avand ca scop crearea si dezvoltarea unor tehnologii patentate pentru a transforma Yoyo-ul intr-o experienta cat mai placuta.

In prezent, YoYoFactory® produce cele mai bune Yoyo-uri din lume atat pentru jucatorii profesionisti, pentru detinatorii de recorduri mondiale, pentru campionii nationali si mondiali, cat si pentru jucatorii incepatori sau amatori. In oricare categorie te-ai incadra, YoYoFactory® are Yoyo-ul perfect pentru stilul sau indemanarea ta. 

Pentru mai multe modele de yoyo, mai multe informatii despre stiluri de joc si sfaturi utile, intrati pe Magazinul oficial YoYoFactory by Giftology - www.yoyo-factory.ro

Yoyo Shutter - Yoyo (1)
Yoyo Shutter - Yoyo (2)
Yoyo Shutter - Yoyo (3)
Yoyo Shutter - Yoyo (4)
Yoyo Shutter - Yoyo (5)
Yoyo Shutter - Yoyo (6)
Yoyo Shutter - Yoyo (7)
Yoyo Shutter - Yoyo (8)
Yoyo Shutter - Yoyo (9)
Yoyo Shutter - Yoyo (10)
Yoyo Shutter - Yoyo (11)
Yoyo Shutter - Yoyo (12)
Yoyo Shutter - Yoyo (13)
Yoyo Shutter - Yoyo (14)
Yoyo Shutter - Yoyo (15)
Yoyo Shutter - Yoyo (16)
Yoyo Shutter - Yoyo (17)
Yoyo Shutter - Yoyo (18)
Yoyo Shutter - Yoyo (19)
Yoyo Shutter - Yoyo (20)

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator