22 produse
EARMED BORACETIC FLUSH x 355 ml - Produse Otice-Pisici (1)

EARMED BORACETIC FLUSH x 355 ml

Davis

48.34 Lei
Descriere

EARMED BORACETIC FLUSH x 355 ml - Solutie auriculara pentru caini si pisici, adjuvant in terapia otitelor bacteriene si fungice.

  • Solutie auriculara care se bazeaza pe actiunea sinergica dintre acidul boric si acidul acetic in actiunea de igienizare a canalului auditiv necesara in otitele bacteriene sau fungice. Ajuta la ameliorarea pruritului, inflamatiei locale si durerii.
  • Este foarte eficienta  pentru igienizarea canalului auricular extern in cazul otitelor scuamoase, crustoase sau cu hipersecretie ceruminoasa. Adaugarea de Aloe Vera ajuta la diminuarea rosetii si inflamatiei locale.


Mod de utilizare:

  • Instilati din abundenta solutia in canalul auricular, dupa care masati bine baza urechii. Lasati solutia sa actioneze cateva minute, apoi procedati la toaletarea urechii cu ajutorul unor tampoane pana cand acestea nu mai prezinta urme de secretie. Repetati tratamentul de 2-3 ori pe saptamana sau conform indicatiilor medicului veterinar.
  • Nu utilizati daca exista suspiciunea perforarii timpanului. Daca apar iritatii, intrerupeti administrarea si consultati medicul veterinar.


Compozitie:
Agenti pentru neutralizarea mirosului, Acid boric, Acid acetic, Aloe Vera, Lan-Aqua-Sol, Propylene Glycol, Colorant de uz cosmetic, Phospholipid Complex, Ethanol, Apa purificata.

Atentionari:
Utilizarea acestui produs nu exclude tratamentul pe cale generala. Solicitati sfatul medicului veterinar. Spalati mainile dupa utilizare. Daca apar iritatii, intrerupeti administrarea si consultati medicul veterinar.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu EARMED BORACETIC FLUSH x 355 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Davis. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria produse otice marca Davis pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul EARMED BORACETIC FLUSH x 355 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul EARMED BORACETIC FLUSH x 355 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești EARMED BORACETIC FLUSH x 355 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria produse otice de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți EARMED BORACETIC FLUSH x 355 ml la prețul 48,34 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Davis pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produsAB-DAV-229ProducătorDavis
22 produse

Review-uri (1 Review-uri)

Nota

5 (1 Review-uri)

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review