412 produse
Router Wireless Google Nest WiFi 1 Pack (Alb) - Routere (1)
  • Router Wireless Google Nest WiFi 1 Pack (Alb) - Routere (1)
  • Router Wireless Google Nest WiFi 1 Pack (Alb) - Routere (2)
  • Router Wireless Google Nest WiFi 1 Pack (Alb) - Routere (3)

Router Wireless Google Nest WiFi 1 Pack (Alb)

Google

853.99 Lei
Descriere

Scurta descriere

Google te invita sa faci cunostinta cu micutul Nest WiFi 1 Pack, un dispozitiv care va aduce un plus de frumusete si utilitate casei tale smart.
 
Pointul de la Google te ajuta sa creezi o conexiune Wi-Fi puternica, rapida si fiabila in toate directiile, ajutand dispozitivele sa lucreze mai bine impreuna. Un point Wi-Fi Nest este suficient de puternic pentru a gestiona peste 100 de dispozitive conectate si suficient de rapid pentru a transmite mai multe videoclipuri 4K simultan.
 
Dispozitivul este usor de controlat, tot ce trebuie sa faci este sa spui "Hei Google?, iar muzica preferata de pe Spotify, YouTube Music sau altele vor fi redate dupa cateva secunde. Cu ajutorul asistentului vocal, informatii legate de vreme, stiri sau chiar si alte lucruri prioritare pentru tine, vor fi furnizate in cateva secunde. Pe langa aceste informatii, se mai pot seta alarme, cronometre,  intalniri, remindere sau puteti chiar sa porniti luminile inteligente compatibile.
 
Referitor la design, Google Nest WiFi 1 Pack are dimensiunea unui obiect modern de decor si are un aspect minimalist. Se potriveste cu succes in orice incapere/decor.
Detalii tehnice
SpecificatiiMemorie Flash512 MB
RAM768 MB
CPUQuad-core 64-bit ARM CPU 1.4 GHz
Caracteristici fiziceLungime (mm)102.2
Latime (mm)87.2
Greutate350 g
412 produse

Review-uri (1 Review-uri)

Nota

5 (1 Review-uri)

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review