Cele mai bune ceasuri Smartwatch pentru copii din 2023

Cele mai bune ceasuri Smartwatch pentru copii din 2023

Ceasurile inteligente au devenit dispozitive tehnologice purtabile populare, care ne ușurează considerabil viața de zi cu zi. Iar acum, chiar și copilul dumneavoastră poate avea parte de aceste accesorii distractive.

Ceasurile inteligente pentru copii sunt concepute special pentru grupele de vârstă mai mici și sunt mai puțin puternice și mai accesibile decât ceasurile inteligente obișnuite. Acestea sunt pline de aplicații și jocuri pentru a-i ține pe cei mici activi și ocupați, iar unele au chiar camere încorporate pentru a face selfie-uri. Altele sunt gadgeturi de comunicare cu drepturi depline care acceptă apeluri telefonice, mesaje text și urmărire GPS.

Kidizoom Smartwatch DX2

Alegerea noastra #1
Specificații tehnice
Caracteristici
 • senzor de mișcare
 • ecran tactil
 • face fotografii,
 • înregistrează video
 • înregistrator de voce cu schimbător de voce
 • Încărcare prin USB
(28 reviews)

VTech Kidizoom Smartwatch DX2 este unul dintre cele mai bine cotate ceasuri inteligente pentru copii – și asta pentru un motiv întemeiat. Are încorporate o multime activități, jocuri și provocări intuitive care îl vor ține pe cel mic ocupat toată ziua.

Copilul dvs. se poate juca cu schimbătorul de voce încorporat și poate face sute de fotografii și clipuri video cu ajutorul camerei sale. Alte caracteristici includ alarmă, un cronometru, un calendar, un calculator și un pedometru.

Este durabil, ușor de utilizat și foarte distractiv. De asemenea, este disponibil în culorile albastru și violet și oferă mai multe fețe de ceas diferite din care puteți alege. Ceasul este rezistent la stropire și foarte rezistent la zgârieturi, ceea ce îl face să fie o alegere bună din toate punctele de vedere.

X5 Play Smartwatch pentru Copii

Alegerea noastra #1
Specificații tehnice
DisplayDigital
Dimensiune display1.4 inch
Autonomie0 h
(32 reviews)
Acest ceas bazat pe Android este o altă opțiune excelentă pentru a-i ajuta pe copii să țină legătura cu părinții lor. Asta pentru că are un slot pentru card nano-SIM încorporat, astfel încât îl puteți activa cu operatorul dvs. de telefonie mobilă pentru a trimite mesaje text și a primi apeluri telefonice. Ceasul are chiar și integrare cu Google Maps și setări pentru zone de siguranță, astfel încât puteți urmări locația copilului dvs. și puteți fi alertat dacă părăsește o anumită limită.
 
Sticla este rezistentă, iar ceasul este rezistent la stropire. Banda este, de asemenea, durabilă și elastică.
 
Părinților le va plăcea și faptul că acest ceas are un contor de pași, iar copiii vor fi înnebunit după camera încorporată și suportul emoji.

Tobi 2 Robot Smartwatch

Alegerea noastra #1
Specificații tehnice
Caracteristici
 • realitate augumentata
 • conectivitate Wireless
 • pedometru
 • 2 camere foto
 • ecran tactil
 • peste 100 de expresii si reactii
(29 reviews)

Poate că nu sunt încă suficient de mari pentru a primi un Apple Watch, dar acest smartwatch adecvat vârstei si deghizat în jucărie este un cadou educativ pentru copii.

Smartwatch-il ii va ajuta să învețe cum să spună cât e ceasul și, de asemenea, are o mulțime de jocuri pentru a-i distra: un calendar, cronometru, listă de memento-uri, ceas cu alarmă și două camere încorporate pentru a face fotografii și videoclipuri amuzante cu prietenii.

Vivofit jr. 2, Kids Fitness/Activity Tracker

Alegerea noastra #1
Specificații tehnice
Rezolutie display88 x 88
Lungime display11 mm
Latime display11 mm
Tip baterieInlocuibila
Autonomie bateriiPana la 1 an
(34 reviews)

Vívofit jr. 2 de la Garmin este un dispozitiv de urmărire a activitatii fizice rezistent la apă, care îl va ajuta pe cel mic să se pună în mișcare. Acesta urmărește pașii și calitatea somnului și înregistrează minutele lor active pentru a-i ajuta să își formeze obiceiuri pozitive. Părinții pot stabili obiective zilnice de activitate, pot personaliza un ecran “în caz de urgență” cu informațiile lor de contact și pot participa la provocări de fitness folosind propriile aparate de urmărire a activității fizice.

Ceasul vă oferă chiar și opțiunea de a trimite pe dispozitiv alerte și liste de sarcini personalizate și vă puteți recompensa copilul cu monede virtuale pentru îndeplinirea obiectivelor – de fitness sau de altă natură! Ca un bonus, bateria încorporată a vívofit jr. 2 durează aproape un an întreg.

Apple Watch SE cu GPS integrat

Alegerea noastra #1
Specificații tehnice
DisplayDigital
Tip displaySticla Ion-X Retina LTPO OLED
Dimensiune display1.78 inch
Stil displayDreptunghi
ConectivitateBluetooth NFC Wi-Fi
Tip procesorDual core
Capacitate stocare32 GB
Tip baterieLi – Ion
Autonomie18 h
Tip incarcareMagnetic
(212 reviews)

Dacă doriți să faceți anul fiului sau fiicei dvs. și nu vă deranjează să cheltuiți mai mulți bani, Apple Watch este unul dintre cele mai bune ceasuri inteligente pe care le puteți cumpăra. Este posibil să fie prea puternic pentru majoritatea copiilor, dar adolescenții cu iPhone vor reuși să-l înțeleagă imediat.

Apple Watch SE este cel mai ieftin smartwatch de la Apple. Acesta face o treabă bună în ceea ce privește urmărirea condiției fizice a adolescentului dvs. pentru a-l face să se implice în propria sănătate și bunăstare. Cu capacități de apel telefonic și mesaje text, adolescentul dvs. nu poate spune că a ratat vreun mesaj! Vă recomandăm să achiziționați ceasul mai mic și mai accesibil de 40 de milimetri pentru un adolescent (față de modelul de 44 de milimetri).

Apple Watch este disponibil în mai multe combinații de culori și benzi diferite, care variază în funcție de preț. Rețineți doar că nu funcționează cu smartphone-uri Android – este nevoie de un iPhone. De asemenea, vine cu o nouă opțiune Family Share pentru copii.

Ce trebuie să luați în considerare atunci când cumpărați un smartwatch pentru copii?

Obținerea unui smartwatch poate fi un pas important pentru un copil sau poate fi doar pentru distracție. Depinde de părinți să stabilească modul în care doresc ca smartwatch-ul să fie utilizat și în ce scop. Există patru lucruri principale de care trebuie să țineți cont atunci când doriți să cumpărați un smartwatch pentru copii: vârsta, caracteristicile sau funcțiile, durabilitatea și conectivitatea.
 

Vârsta

Acesta este, fără îndoială, cel mai important parametru de luat în considerare atunci când vine vorba de ceasuri inteligente pentru copii. Copiii mai mici au nevoie de lucruri diferite și sunt mai potriviți pentru ceasuri simple. Preadolescenții și adolescenții nu se vor mulțumi cu nimic mai puțin decât ceea ce ar purta adulții, așa că depinde de noi să îi ghidăm spre ceea ce este potrivit.
 

Caracteristici și funcții

 
Unele dintre ceasurile inteligentepentru copii sunt destul de simple, iar asta este frumusețea lor. Îți permit să afli ora, poate să te joci câteva jocuri, au un cronometru pentru treburile casnice și, de obicei, au o cameră foto doar pentru distracție. Următoarea treaptă este reprezentată de ceasurile ce includ funcții precum conectarea la telefon sau Wi-Fi. O treaptă superioară le reprezintă ceasurile inteligente complet funcționale.
 

Durabilitate

 
Deoarece copiii au tendința de a zgâria și de a sparge lucrurile destul de repede, vă recomandăm să adăugați la achiziția dvs. un plan de protecție sau o poliță de asigurare. În afară de asta, ar trebui să căutați, de asemenea, ceasuri inteligente care sunt impermeabile sau rezistente la apă sau stropire, cu suprafețe solide, rezistente la zgârieturi și curele care pot suporta daune.
 

Conectivitate

 
Majoritatea ceasurilor inteligente pentru copii nu se bazează pe o conexiune de date, însa am enumerat mai jos câteva ceasuri inteligente care se sincronizează cu smartphone-urile sau au o conexiune de date independentă, astfel încât copiii să poată trimite mesaje cu cei dragi.
 
Un smartwatch pentru copii este, de asemenea, o cale de mijloc excelență pentru cei mici care cerșesc în mod constant un smartphone. Alegerile noastre nu oferă acces nelimitat la conectivitate, așa cum ar face-o un telefon, iar majoritatea nu sunt susceptibile la taxe de date mobile. În plus, sunt mult mai ieftine decât smartphone-urile. Toate modelele recomandate de noi vor servi că o tranziție excelentă pentru a-i oferi copilului tău mai multă independență față de tehnologie. Cumpărați cele mai bune ceasuri inteligente pentru copii de mai jos pentru a vă entuziasma copiii să devină activi.