Cele mai bune piscine gonflabile și supraterane pentru vara anului 2023

Cele mai bune piscine gonflabile și supraterane pentru vara anului 2023

Vremea caldă a sosit în mod oficial, ceea ce îi face pe mulți oameni să caute cu nerăbdare modalități de a se răcori fără a se refugia înăuntru toată ziua cu aerul condiționat dat la maxim. O piscină gonflabilă, plină de apă rece ca gheața, este sinonimul verii. Ieftine, ușor de montat și chiar mai ușor de demontat, piscinele gonflabile oferă un răgaz de la căldură și oferă ore întregi de divertisment în aer liber. Ele reprezintă apogeul distracției de vară la soare, o soluție de nerefuzat pentru oricine caută o modalitate de a sta la racoare acasă.

Fie că sunteți nerăbdători să faceți o baie înainte ca piscinele în aer liber să se deschidă pentru sezon, fie că sunteți în căutarea unei modalități de a vă bucura toată vara de apă fără a părăsi curtea din spate, o piscină gonflabilă este o modalitate accesibilă și neîngrădită de a sta la răcoare și de a vă distra în aer liber. Și în timp ce majoritatea piscinelor gonflabile sunt deja chilipiruri în comparație cu omologii lor cu pereți rigizi, magazinele online au făcut ca obținerea uneia dintre aceste elemente esențiale pentru vremea caldă să fie și mai blândă cu portofelul cumpărătorilor. Magazinele online oferă în prezent câteva alternative de piscine gonflabile și supraterane excelente, cu opțiuni pentru copii, adulți și familii de toate dimensiunile.

Piscină Intex Easy Set cu Pompă inclusă

Cel mai usor de montat
Specificații tehnice
Caracteristici
 • Culoare: albastru
 • Formă: rotundă
 • Tip de structură: gonflabilă
 • Material structură: vinil
 • Dimensiuni aproximative: (Ø)2,44 x (h)0,61 m
 • Dimensiuni la sol: (L)2,44 x (l)2,44 m
(25 reviews)
 • O multime de dimensiuni puse la dispozitie
 • Pret accesibil
 • Nu este la fel de robustă ca alte opțiuni
 • Nu include huse

Această piscină este disponibilă într-o gamă largă de dimensiuni și are o unitate de filtrare încorporată care ajută la menținerea apei proaspete și curate. Este fabricată din material din trei straturi rezistente la perforare și este foarte ușor de montat.

O pompă cu filtru ajută la îmbunătățirea clarității și circulației apei în această piscină gonflabilă. Este necesară o anumită configurare, dar o puteți avea gata de umplere cu apă în aproximativ 10 minute. Piscina cu o lățime de 2.5 metri are o capacitate de 2332 litri, ceea ce înseamnă o adâncime a apei de aproximativ 45.72 centimetri.

Piscină gonflabilă Intex - Swim Center™, Family Lounge

Cea mai confortabilă piscină
Specificații tehnice
Tip Gonflabila
Pentru Baieti Fete
Varsta 3 ani 4 ani 5 ani
Material Vinyl
Forma Patrat
Capacitate 882 l
Continut pachet 1 x Piscina
Culoare Albastru/Alb
(23 reviews)
 • Sezuturi confortabile
 • Perfectă pentru relaxare și activități în familie
 • Necesită ceva mult timp pentru a fi montată
Este vară și, cu valurile de căldură record care au cuprins întreaga țară, acum este momentul perfect pentru a sta la piscină. Dacă nu aveți loc pentru o piscină supraterană, piscina gonflabilă Intex este tot ce aveți nevoie pentru a vă răcoari în timpul verii.
 
TikTok nu este doar un loc în care poți vedea oameni dansând sau făcând provocări nebunești, ci și locul unde poți vedea recenzii de produse. Dacă un produs este într-adevăr bun, acesta devine viral, iar internauții se grăbesc către a-l cumpără și testa. Acesta este și cazul piscinei gonflabile de exterior Intex Swim Center. A devenit atât de populară încât se vinde imediat.
 
Dacă nu sunteți familiarizați cu piscinele gonflabile Intex, este bine să știți că acestea sunt centrul de relaxare perfect pentru întreaga familie. Piscinele gonflabile Intex Swim Center sunt convenabile și ușor de umflat: adăugați doar apă și aveți oaza dvs. de relaxare acasă. Odată ce ați terminat utilizarea acesteia, folosiți dopul de scurgere pentru a goli apa din piscină și pentru a o dezumfla.
 
Piscina pentru familie Intex nu este doar o piscină pentru copii, ci o oază de relaxare pentru întreaga familie. Are 4 spătare și scaune cu perne de aer, cu supape cu două căi pentru o umflare și dezumflare ușoară. Odată umflată, are o lungime de 3 metri și o lățime de puțin peste 3 metri, cu o înălțime de 46 cm.
 
Vă sugerăm să achiziționați și o pompă de aer electrică care funcționează nu numai pentru piscine gonflabile, ci și pentru saltelele gonflabile. Este posibil să doriți să luați în considerare și o prelată impermeabilă multifuncțională. Prelata este perfectă pentru a ține la distanță insectele și frunzele.

Piscină Rotundă Intex Ultra XTR Frame Pool Set

Cea mai bună piscină rotundă
Specificații tehnice
Tip Supraterana
Forma Rotund
Volum 19156 l
Material PVC
Culoare Albastru/Gri
Continut pachet Piscina Pompa filtrare Prelata de protectie
(142 reviews)
 • Disponibil în diferite dimensiuni
 • Include pompă de filtrare, scară și copertină
 • Necesită mai multe persoane pentru a-l monta
 • Copertina alunecă ușor

Cu o căptușeală rezistentă, o pompă cu filtru de nisip, o scară detașabilă și o copertină, această piscină rotundă supraterană are toate dotările necesare. Este disponibilă în dimensiuni de 5.5, 6 sau 7 metri, ceea ce înseamnă că se va potrivi perfect într-o varietate de curți. Ca să nu mai vorbim de faptul că interiorul cu imprimeu de țiglă albastră și exteriorul elegant de culoare gri închis îi conferă un aspect plăcut, dar sofisticat. Pompa funcționează foarte bine și menține piscina în mare parte curată.

Piscină Dreptunghiulară Intex Ultra XTR Frame Pool Set

Cea mai bună piscină dreptunghiulară
Specificații tehnice
Tip Supraterana
Forma Dreptunghi
Volum 31.805 l
Material PVC
Structura Otel
Culoare Argintiu
Continut pachet Piscina Cadru Pompa filtrare Prelata de protectie Scara exterioara
(47 reviews)
 • Mare (bun pentru inot și jocuri)
 • Include pompă de filtrare, scară și copertina
 • Necesită mult efort pentru a fi montată

Mama tuturor piscinelor supraterane este o alegere demnă de luat în seamă dacă sunteți în căutarea unei piscine de formă dreptunghiulară pentru înot sau jocuri. Este masivă, iar sistemul cu apă sărată face ca întreținerea să fie simplă. Nu numai că piscina vine cu tot ce aveți nevoie pentru a o instala și întreține, dar vine și cu un kit pentru timpul iernii pentru a o proteja în lunile mai reci. Bonus: include un set de volei pentru piscină.

Intex îți trimite în mare parte tot ce vei avea nevoie pentru a porni și a pune în funcțiune această piscină. Piscina necesită multă muncă pentru a o configura și a o întreține, dar beneficiul de a avea o piscină foarte mare va fi răsplătit.

Piscină Bestway Steel Pro Frame

Cea mai bună piscină cu cadru metalic
Specificații tehnice
Tip Supraterana
Forma Rotund
Volum 15232 l
Material PVC
Structura Otel
Culoare Alb/Gri
Continut pachet Piscina Cadru Pompa filtrare Prelata de protectie Scara exterioara
(20 reviews)
 • Cadru robust din oțel
 • Ușor de întreținut
 • Filtrul nu este aparent foarte puternic

Pentru cei care nu se caracterizează că fiind îndemânatici, luați în considerare următoarea noastră recomandare. Un cadru din oțel rezistent la coroziune și o căptușeală din trei straturi rezistentă la perforații care țin piscina laolaltă, împreună cu o pompă cu filtru ce ajută la menținerea apei cu un aspect cristalin. Cea mai bună parte? Nu sunt necesare unelte pentru a o monta. Pentru prețul ei de vânzare, această piscină este uimitoare.

Piscină pliabilă si portabilă

Cea mai bună piscină portabilă
Specificații tehnice
Caracteristici
 • Material: PVC
 • Dimensiuni: 120 x 30 cm (diam. x î)
 • Design pliabil deosebit
 • Antiderapant
 • Potrivit pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior
 • Nu necesită pompă
(12 reviews)
 • Portabil
 • Dimensiune bună pentru copii și câini
 • Ușor de depozitat
 • Nu este o dimensiune ideală pentru adulți

Pentru un model mic și portabil, mai robust decât o piscină gonflabilă obișnuită, optați pentru o versiune care se pliază într-un mic dreptunghi. Este ușor de depozitat atunci când nu este folosită, poate fi luată cu voi peste tot și are pereți care sunt întăriți cu plăci de fibră pentru a nu se răsturna. Totodată, piscina include și scurgeri încorporate, ceea ce face ca umplerea și golirea ei să fie foarte ușoară. Piscina este foarte durabilă, însă trebuie să aveți grijă să nu o umpleți cy prea multă apă, deoarece părțile laterale se vor arcui când sunt prea pline.

Întrebări frecvente

Află răspunsurile la cele mai frecvente întrebări despre Piscine

Ce este mai exact o piscină gonflabilă?

+

Piscinele gonflabile vin în toate formele și mărimile, de la configurații foarte mici, cu suficient spațiu pentru două persoane, până la piscine enorme, semipermanente, care necesită un filtru, substanțe chimice, un teren mai întins pentru instalare și un spațiu de depozitare amplu pentru extra-sezon.

Majoritatea piscinelor gonflabile sunt fabricate din clorură de polivinil, denumită în mod obișnuit PVC sau vinil, care poate fi foarte greu de reciclat. Și pentru că majoritatea piscinelor portabile nu rezistă mai mult de o vară (din cauza rupturilor sau a unei întrețineri necorespunzătoare), acestea sunt adesea aruncate la gunoi.

Dacă doriți să vă feriți cu totul de piscinele din vinil, o piscină din plastic dur este o alternativă bună. Deoarece nu sunt gonflabile, piscinele din plastic dur vor rezista mai mult decât omologii lor din PVC. Cu o întreținere corectă, acestea pot dura câteva veri înainte de a fi înlocuite.

Ce ar trebui să aleg? O piscină gonflabilă sau una supraterană?

+

Piscinele gonflabile vin în diferite forme și dimensiuni, unele cu laturi mai înalte și adâncimi diferite, altele cu tobogane atașate sau scaune încorporate.

Piscinele din plastic dur sunt de obicei mai ieftine decât opțiunile gonflabile și necesită mai puțînă întreținere – nu sunt necesare pompe, suflante sau putere pulmonară excesivă. Un dezavantaj ar fi totuși că veți avea nevoie de spațiu pentru a o depozita în afara sezonului, așa că s-ar putea ca această să nu fie opțiunea potrivită pentru fiecare familie.

Pot reprezenta piscinele gonflabile un risc pentru sănătate?

+

Piscinele gonflabile pot prezenta anumite riscuri pentru sănătate. Dacă sunt întreținute necorespunzător, acestea pot deveni terenuri de reproducere pentru țânțari și bacterii. Daca în apă nu se adaugă dezinfectanți, infecțiile bacteriene (cum ar fi cele care provoacă vărsături și diaree) se răspândesc ușor și rapid.

Totuși, acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunțați la planurile dvs. de a achizitiona o piscină. Atâta timp cât este întreținută corespunzător și cu atenție, o piscină gonflabilă poate fi evadarea revigorantă pe care dvs. și copiii dvs. o căutați în această vară.

Ce pot face dacă piscina mea gonflabilă s-a spart?

+

Până la sfârșitul verii, piscina ar putea arăta puțin mai rău. Încercați să o curățați în profunzime cu apă și săpun, urmând apoi să o dați cu un spray dezinfectant. Lăsați piscina să se usuce complet înainte de a evalua dacă ar trebui să o aruncați sau să o păstrați până vara următoare.

Dacă vă confruntați cu scurgeri și rupturi, întrebați-vă dacă acestea pot fi reparate. Kiturile de petice din vinil sunt ieftine și destul de ușor de utilizat și pot da o nouă viață unei piscine care altfel ar fi ajuns la gunoi. Asigurați-vă că alegeți un kit care utilizează petice de vinil și care vine cu un adeziv de vinil care funcționează sub apă. Și, deși nu este esențial, plasturii cu o margine rotunjită vor reduce șansele de exfoliere și vor ajuta la menținerea etanșa.

Dacă totuși nicio curățare sau reparație nu v-a putut salva piscina, atunci este timpul să luati în consierare modalitățile de reciclare. Din păcate, nu tot plasticul este ușor de reciclat. Dacă verificați partea de jos a piscinei, veți vedea probabil un simbol de reciclare în formă de triunghi cu un 3 în interior. Acesta este codul de identificare a materialului, care arată tipul de plastic din care este fabricat articolul. Materialele plastice cu numărul 3 sunt deosebit de rele pentru mediul incojurator din cauza compoziției lor chimice și pot contamina loturi mari de materiale plastice din sistemul de reciclare. Acesta este motivul pentru care vinilul este atât de dificil de reciclat: nu îl puteți arunca pur și simplu la coșul de gunoi, așa cum ați face cu majoritatea celorlalte deșeuri din plastic. Va trebui să întrebați la centrul dvs de gestionare a deșeurilor dacă instalația lor de reciclare acceptă materiale din PVC; în caz pozitiv, este posibil să trebuiască să lăsați singuri piscina la un centru de colectare.