125 produse
Hrana completa pentru chinchilla si degu, Mr. Johnson`s Supreme Chinchilla/ Degu, 900 g - Hrana Rozatoare (1)

Hrana completa pentru chinchilla si degu, Mr. Johnson`s Supreme Chinchilla/ Degu, 900 g

Mr Johnson's

16.61 Lei
Descriere

Mr. Johnson's Supreme Chinchilla & Degu Pellets este o hrana completa imbogatita cu vitamine si minerale, special formulata pentru chinchilla si degu.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Hrana completa pentru chinchilla si degu, Mr. Johnson`s Supreme Chinchilla/ Degu, 900 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Mr. Johnson`s. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria hrana rozatoare marca Mr. Johnson`s pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Hrana completa pentru chinchilla si degu, Mr. Johnson`s Supreme Chinchilla/ Degu, 900 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru rozatoare!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Hrana completa pentru chinchilla si degu, Mr. Johnson`s Supreme Chinchilla/ Degu, 900 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Hrana completa pentru chinchilla si degu, Mr. Johnson`s Supreme Chinchilla/ Degu, 900 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria hrana rozatoare de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru rozatoare.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Hrana completa pentru chinchilla si degu, Mr. Johnson`s Supreme Chinchilla/ Degu, 900 g la prețul 16,61 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Mr. Johnson`s pentru rozatoare de la Pet Mart!

Grau furajer, ovaz furajer, faina de iarba, extract de floarea soarelui, orz, proteine din soia, grasime vegetala, carbonat de calciu, aglomerant, sare, fosfat dicalcic, amestec de plante verm-x.

Cod intern produsPM-MRJ-05ProducătorMr. Johnson`sGreutatea900 g
125 produse

Review-uri (1 Review-uri)

Nota

5 (1 Review-uri)

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review