29 produse
Hrana broaste testoase Tetra Gammarus 100 ml - Hrana Reptile (1)

Hrana broaste testoase Tetra Gammarus 100 ml

Tetra

10.6 Lei
Descriere

 

Poate fi combinata cu Tetrafauna Repto Min Turtle Food. Este bogata in minerale, impachetata igienic si nu contine germeni.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Hrana broaste testoase Tetra Gammarus 100 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Tetra. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria hrana reptile marca Tetra pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Hrana broaste testoase Tetra Gammarus 100 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru reptile!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Hrana broaste testoase Tetra Gammarus 100 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Hrana broaste testoase Tetra Gammarus 100 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria hrana reptile de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru reptile.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Hrana broaste testoase Tetra Gammarus 100 ml la prețul 10,60 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Tetra pentru reptile de la Pet Mart!

Cod intern produsPF-TET-1679Cod Bare4004218159891ProducătorTetra
29 produse

Review-uri (1 Review-uri)

Nota

5 (1 Review-uri)

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review