inchide meniu
Deblochează cele mai bune oferte cu codurile de reducere AboutYou

Deblochează cele mai bune oferte cu codurile de reducere AboutYou

AboutYOU este, fără doar și poate, unul dintre magazinele de modă favorite în România. Oferind o gamă variată de produse la prețuri competitive și coduri de reducere atractive, AboutYOU a caștigat rapid teren în fața competitorilor săi din aceeași nișă, cum ar fi Answear sau Modivo. Ca să demitizeze ideea că hainele chic de brand pot părea adesea costisitoare, magazinul online a introdus codurile promoționale AboutYou, care reprezintă cea mai bună modalitate de a face economii considerabile la articole vestimentare de calitate. Cu peste 1000 de branduri premium, AboutYou este alegerea ideală pentru a face o sesiune inspirată de shopping. Iar cu ajutorul voucherelor speciale, poți obține reduceri excelente la ultimele colecții ale brandurilor tale preferate.

Ce sunt codurile de reducere AboutYou?

Codurile de reducere AboutYOU sunt combinații alfanumerice oferite de magazinul online pentru a oferi cumpărătorilor o reducere suplimentară la prețul de bază al produsului. Acestea pot fi oferite cu ocazia unor evenimente speciale, sărbători sau promoții. AboutYou, fiind unul dintre liderii pieței de modă online, oferă frecvent astfel de coduri pentru clienții săi.

Cum funcționează cupoanele de reducere AboutYou?

Pentru a beneficia de reducerea oferită de un cod, trebuie să îl introduci într-un câmp special, de obicei denumit "Cod promoțional" sau "Cod de reducere", în timpul finalizării comenzii. După introducerea și validarea codului, reducerea va fi aplicată automat la totalul comenzii.

De ce să folosești codurile de la AboutYou?

 1. Economisire: Cel mai evident avantaj este economisirea banilor. Cu ajutorul codurilor, poți obține o reducere considerabilă la produsele tale preferate.
 2. Acces la oferte exclusive: Uneori, AboutYou oferă oferte exclusive pentru cei care folosesc codurile de discount.
 3. Cumpărături inteligente: Folosind codurile de reducere, devii un cumpărător informat și profitabil.

Cum găsești coduri valabile AboutYou

Pentru a profita la maximum de ofertele AboutYou, prima etapă este să găsești coduri promoționale valabile. Există mai multe metode de a obține codurile de reducere: poți să te abonezi la newsletter-ul lor pentru a primi direct pe email cele mai noi oferte. De asemenea, există site-uri precum Discount.ro unde coduri noi about you sunt postate zilnic.
 • Pe site-ul AboutYou, în secțiunea Outlet ești anunțat daca exista coduri active;
 • Pe site-uri de cupoane precum Discount.ro;
 • În newsletterul săptămânal AboutYou cu oferte pentru abonați;
 • Pe rețelele sociale ale AboutYou unde sunt postate deseori coduri;
 • În aplicația AboutYou;

Ce tipuri de coduri AboutYou există?

Printre cele mai întâlnite coduri AboutYou se numără:
 • Coduri procentuale: 10-25% reducere pentru clienți noi sau pentru comenzi peste o anumită valoare;
 • Coduri valorice: 20 lei, 50 lei sau 100 lei reducere la comenzile peste o anumită sumă;

Cum să aplici coduri AboutYOU pentru discounturi maxime

Nu rata ocazia de a obține reduceri excelente la articolele tale preferate de la AboutYou. Cu doar câteva clickuri vei putea aplica coduri promoționale pentru oferte cu adevărat speciale.
 • Copiați codul dorit și apoi adăugați-l în câmpul dedicat din coșul de cumpărături;
 • Verificati în prealabil termenii și condițiile pentru a respecta eventualele limite;
 • Uneori, puteți avea șansa de a cumula un cod procentual cu unul valoric pentru extra economii;

Concluzie

Cumpărăturile online sunt mai mult decât o modalitate convenabilă de a face shopping. Ele oferă posibilitatea de a economisi bani și de a beneficia de oferte exclusive. Codurile de reducere AboutYou sunt un instrument valoros pentru orice fashionistă care vrea să se bucure de ultimele tendințe, fără a cheltui mulți bani din bugetul personal. Așa că, data viitoare când vrei să îți reînnoiești garderoba, nu uita să cauți un cod de reducere AboutYou. Vei fi surprinsă de cât poți economisi!