inchide meniu
Cele mai bune oferte la drujbe de Black Friday 2023

Cele mai bune oferte la drujbe de Black Friday 2023

De ce fiecare gospodar are nevoie de o drujbă în curtea sa?

Fiecare gospodar știe cât de valoros este să aibă uneltele potrivite la îndemână., iar o drujbă este esențială pentru curățarea eficientă a curții și grădinii. Fie că vrei să tai lemne pentru foc în zilele reci de iarnă, să cureți copacii căzuți după o furtună sau să te ocupi de crengi care au crescut prea mult, o drujbă eficientă îți poate economisi timp și efort. Un gospodar pregătit este unul care știe să își aleagă uneltele cu grijă, iar o drujbă de calitate este indispensabilă în orice gospodărie. De aceea, merită investiția într-un astfel de echipament robust și de încredere.

Care sunt magazinele care vor avea reduceri la drujbe de Black Friday

Vinerea Neagră, cunoscută sub numele de Black Friday, a devenit o tradiție în România. În 2023, mai multe magazine mari pregătesc oferte senzaționale la drujbe. Printre acestea se numără eMag, Dedeman, Leroy Merlin, Brico Depot, Altex și Hornbach. Aceste magazine sunt bine-cunoscute pentru varietatea produselor lor și pentru ofertele atractive pe care le aduc an de an în perioada Black Friday. Magazinele cu cele mai mari reduceri la drujbe de Black Friday vor fi:

 • Dedeman - reduceri de până la 40% la modele Einhell, Bosch, Makita
 • Leroy Merlin - discounturi de 30-50% la drujbe Stihl și Husqvarna
 • Brico Depot - promoții la drujbe Ryobi si Milwaukee
 • Hornbach - prețuri speciale la drujbe pe benzină și electrice
 • Altex – drujbe Bosch și Makita cu reduceri de până la 60%
 • eMag - modele ieftine precum Fortech sau Dexpower Tools

La ce procent de reducere să ne așteptăm din partea lor?

Pe parcursul anilor, am observat că reducerile oferite de magazinele mari în perioada Black Friday pot varia semnificativ. În general, ne putem aștepta la reduceri cuprinse între 20% și 70% la drujbe și multe alte electronice și electrocasnice . În plus, unele magazine oferă coduri de reducere adiționale, care pot aduce prețurile și mai jos. Este recomandat să monitorizezi aceste oferte și să te abonezi la newsletterele magazinelor pentru a fi la curent cu cele mai bune promoții.

De ce merită să așteptăm Black Friday pentru a achizitiona o drujbă

Black Friday aduce an de an cele mai mici prețuri la drujbe, permițând achiziția unor modele performante de la branduri precum Bosch, Makita sau Stihl la costuri cu adevărat convenabile. Asadar, Vinerea Neagra este momentul prielnic pentru a face investiții inteligente în unelte și echipamente. Nu doar că poți beneficia de prețuri mult reduse, dar ai și ocazia de a compara mai multe modele și branduri într-un interval scurt de timp. Reducerile consistente, uneori chiar și de 60%, fac posibilă cumpărarea unei drujbe robuste fără să forțezi bugetul. Achiziționarea unei drujbe în această perioadă îți permite să te bucuri de calitate superioară la un preț mult mai accesibil. Plus, cu codurile de reducere specifice industriei, poți să beneficiezi de oferte exclusive.  

Top 10 branduri care vor avea reduceri substanțiale de Black Friday la drujbe și de la ce magazine online le putem achiziționa

 1. Stihl: Recunoscut pentru performanța și durabilitatea produselor sale, Stihl este un favorit constant. Pregătește-te pentru reduceri semnificative la eMag și Dedeman.
 2. Husqvarna: Alt brand de top, Husqvarna va avea oferte atractive la Leroy Merlin și Altex.
 3. Makita: Drujbele Makita sunt cunoscute pentru eficiența lor. Caută ofertele de Black Friday la Brico Depot.
 4. Bosch: Un nume cu tradiție în industrie, Bosch va aduce reduceri impresionante la Hornbach.
 5. Einhell: Calitate germană la prețuri accesibile. Verifică ofertele de la eMag.
 6. Ryobi: Drujbe performante și durabile. Oferte speciale vor fi disponibile la Dedeman.
 7. Black+Decker: Ideal pentru uz casnic, aceste drujbe vor avea reduceri substanțiale la Leroy Merlin.
 8. Dewalt: Brand premium cu oferte la Altex.
 9. Greenworks: Drujbe ecologice, cu reduceri la Brico Depot.
 10. Worx: Calitate și inovație cu oferte speciale la Hornbach.

Concluzie

În concluzie, Black Friday 2023 se anunță a fi un moment propice pentru a investi într-o drujbă de calitate. Cu atâtea magazine care oferă reduceri substanțiale și o varietate mare de modele de la branduri de top, ai toate șansele să găsești drujba potrivită nevoilor tale, la un preț avantajos.