Catalog Penny Februarie 2023 - Revista Pdf Online

Aici poți găsi Ultimele Cataloage Penny din luna Februarie.

 • Nu au fost gasite cataloage active pentru acest magazin.

Catalog Penny si istoria acestuia

Penny este un lanț german de supermarketuri, de tip discount deținut de Rewe. În prezent, operează peste 3.700 de magazine în mai multe țări, Germania, Austria, Italia, România, Ungaria și Cehia. Penny este unul dintre liderii europeni din domeniul alimentar, cu o experiență de peste jumătate de secol, primul magazin datând din anul 1927.

Penny este un retail activ important în România, primul magazin fiind deschis în anul 2005. Pe piața din România, Penny operează cu 306 magazine, are peste 5500 de angajați și se află în plină expansiune dorindu-și ca în anul 2029 să ajungă la peste 600 de magazine.

Magazinele Penny au o suprafață întinsă putând astfel să ofere un sortiment diversificat de alimente de bază, băuturi, detergenți, produse proaspete și congelate, legume, fructe și non food. Sortimentul permanent este completat de ofertele promoționale disponibile în cantități limitate. Acestea sunt valabile o săptămână și se regăsesc în catalogul Penny actual.

Produsele pe care le găsim în Penny

Cu cât varietatea este mai mare, tinzi să preferi un anumit magazin pentru cumpărături. Iată de ce Penny acoperă cerințele tuturor clienților.

Carne proaspătă și preparate din carne

Cele mai multe preparate culinare de bază, pe care le pregătim zi de zi, pentru familia noastră, necesită carne. Iată de ce la Penny vei găsi mereu carne proaspătă de porc, vită sau pasăre. Verifică un catalog Penny, prinde oferta și asigură-te că ai carnea necesară pentru un grătar sau pentru o delicioasă friptură la cuptor.

Oferta Penny include și produse de carmangerie care sunt de real ajutor. Sunt necesare pentru pachetul copilului la școală, dar și pentru a prepara un sandvici cald sau pentru a încropi rapid o pizza pentru cină sau în weekend.

Lactate și produse pe bază de lapte

S-a constatat că laptele şi produsele din lapte au cea mai mare pondere în consumul mediu net zilnic pe locuitor, aproximativ 30%. Se recomandă ca lactatele să nu lipsească din alimentația zilnică fiind principala sursă de calciu. Cel mai des se consumă lapte și produse lactate, dimineața, la micul dejun. Adulții îl adaugă în cafea, cei mici consumă o cacao cu lapte și chiar cereale cu lapte. Produsele lactate pot fi introduse în omleta de dimineață sau într-un sandvici hrănitor.

Magazinul Penny ține cont de toate aceste detalii și oferă lapte și produse lactate pentru toate gusturile, în special, lactate Hanul Boieresc provenite de la producători români, dar și lactate ecologice din lapte de vacă gama MyBIO. Fiecare catalog Penny îți spune ce fel de lactate îți oferă și tu alegi ce e potrivit pentru tine și familia ta. Promoții Penny găsești în fiecare revistă Penny și e bine să profiți de ele.

Legume și fructe esențiale în dieta zilnică

Consumă zilnic legume și fructe pentru că ele reprezintă o sursă importantă de vitamine și minerale necesare corpului. Magazinul Penny oferă în fiecare moment al anului, produse sezoniere pentru a asigura o dietă variată și de calitate.

Revista Penny îți aduce în vedere varietatea de legume si fructe proaspete și de calitate pe care poți să le găsești în fiecare magazin. Trebuie să știi că ele sunt verificate la livrarea în depozite și sunt analizate prin inspecții vizuale efectuate de specialiști intruiți periodic pentru ca în magazin să regăsești doar cele mai bune legume și fructe.

Pâine și produse de panificație

Mirosul de pâine proaspăt scoasă din cuptor îți face poftă de mâncare. Te îmbie să te așezi la masă și să iei cina alături de cei dragi. Pâinea proaspătă nu lipsește de pe masa românilor. În magazinele Penny, pâinea este mereu proaspătă și variată, de la pâinea tradițională la cea cu cartofi, cu ceapă sau variante moderne cu semințe alese. Cât timp analizezi noile oferte de la Penny, adaugă în coș plăcinte dulci sau sărate, de savurat pe drumul spre casă sau ca moment de răsfăț după o zi lungă.

Descoperă mărci proprii Penny

Fiecare dintre noi, avem o afinitate pentru anumite mărci de produse. Penny vine cu mărci proprii din toate categoriile pentru a se asigura că vei găsi tot ce îți dorești. Revista Penny îți dezvăluie mărcile proprii românești și internaționale.

 • Produse Meșterul Măcelar, Hanul Boieresc
 • Boni, Coliba Ciobănașului
 • Casa Gustului, Das Kastel
 • Caribe, Haiduc
 • Fire Bird, Vibe
 • Kristall Perle, Bardenberger
 • Penny

În broșura Penny, găsești și mărcile proprii internaționale pe care nu trebuie să le ratezi.

 • San Fabio, PENNY Ready
 • Gran Mare, Tabula Ligna
 • Rios, Purissima
 • Casa Blanca, Choco’la
 • Bebelino, Today
 • Milkeria, Pallor
 • Bodie, Louisa

Tendințe în broșura Penny

 • Produse Gluten&LactoseFree

Intoleranța la gluten și la lactoză este tot mai des întâlnită. Penny este magazinul tuturor, aici regăsindu-se produse Gluten&LactoseFree. O dietă sănătoasă înseamnă o viață sănătoasă. Alegerile tale sunt respectate și varietatea de produse din această categorie vine în ajutorul tău.

 • produse BIO – MyBIO

MyBIO este alegerea naturală și poate fi descoperită în magazinele Penny. Aceste produse sunt în armonie cu natura, nu conțin arome artificiale sau conservanți, o bună alegere pentru o alimentație sănătoasă.

Varietatea de produse din categoria MyBIO poate fi analizată în fiecare catalog Penny.

Oferte și reduceri în catalogul Penny

Varietatea de produse îndeplinește cerințele tuturor. Se regăsesc produse alimentare și non-alimentare. Coșul de cumpărături pentru aprovizionarea familiei este complet după o vizită la magazin. Revista Penny este un bun ghid de cumpărături, dar și de aprovizionare pe termen lung și scurt. Ofertele regăsite în fiecare catalog Penny te ajută să întocmești lista de cumpărături, dar și să faci provizii la momentul potrivit.

În fiecare catalog Penny, vei găsi oferte și reduceri la produsele din magazin și astfel poți să economisești cât mai mult. Un bun motiv să urmărești constant cataloagele Penny și să beneficiezi de cumpărături la un preț corect. Nu uita că poți verifica periodic și varianta online a catalogului.

Fiecare nou catalog Penny înseamnă că ești la curent cu toate ofertele și că poți beneficia de cumpărături promoționale. Afli primul despre reduceri, dar și despre noutățile din magazin.

Promoții Penny

Penny surprinde clienții cu promoții care să răspundă nevoilor acestora. Oferta potrivită fiecărui client există și se găsește în broșura Penny. Pentru a fi la curent cu toate ofertele, revista Penny online este cea mai confortabilă soluție. Acolo descoperi la timp ofertele pregătite pentru tine. Cu siguranță, vei dori să descoperi în avans oferta Penny, care e disponibilă azi, sau în zilele de joi, și nu trebuie să ratezi extra ofertele de joi Penny.

Broșura Penny

Înainte de a merge la cumpărături, e bine să te informezi dintr-un catalog Penny despre produsele aflate la reducere. Revista Penny te informează și despre produsele noi din magazin, pe care trebuie să le descoperi, să le încerci. Te-ai gândit că un pliant Penny poate fi o bună bază pentru lista ta de cumpărături? Te asiguri că vei cumpăra toate cele necesare, nu ratezi promoțiile, dar și încerci noutățile.
Intrebari frecvente

Cum obțin un card Penny?

Cardul de fidelizare Penny se obține rapid după folosind terminalele de tip CHIOSC din magazinele Penny. Trebuie doar să completezi corect formularul digital afișat pe ecran și cardul se primește pe loc.

Ce beneficii am cu cardul Penny?

Beneficizi de reduceri săptămânale, ai 10% reducere de ziua ta, primești puncte bonus de loialitate, poți participa la diverse concursuri.

Ce fel de produse regăsim la Penny?

În magazinele Penny, poți să găsești produse variate, mărci cunoscute, dar și mărci proprii.

Ce informații regăsesc în catalogul Penny?

Cataloagele Penny conțin oferte și promoții, dar și reduceri și informații utile, precum și rețete de la bucătări de încredere.

Unde găsesc catalogul Penny?

Poți opta să primești acasă noul catalog Penny, dar și pliante cu oferte. Te poți înscrie pe site-ul oficial pentru newsletter și atfel vei fi mereu la curent cu toate produsele Penny aflate la reducere și despre noutăți.