Catalog Metro Iunie 2023 - Revista Pdf Online

Aici poți găsi Ultimele Cataloage Metro din luna Iunie.

 • Nu au fost gasite cataloage active pentru acest magazin.

Metro România

Metro este un retailer german multinațional, ce operează magazine cash&carry, pe bază de card membru pentru persoanele juridice. Primul magazin în România, a fost deschis în toamna anului 1996. De la intrarea sa pe piață, Metro și-a dorit să ofere clienților săi profesioniști, o gamă variată de produse, cu un raport optim calitate-preț. Produsele listate în fiecare catalog Metro au fost concentrate pe nevoile clienților ținând cont de cererea acestora.

În anul 2019, compania Metro număra peste 769 de magazine în 26 de țări, fiind unul dintre cei mai mari retaileri din lume. De-a lungul timpului, din grupul Metro, au făcut parte companiile, Praktiker, hipermarketurile Real, magazinele universale Galeria Kaufhof, grupul Media Markt/Saturn. Acestea au fost vândute în perioada 2012-2019.

 • Azi, în România, sunt 30 de centre de distribuție, 5 magazine Metro Punct, suprafață de vânzare de 190.000 mp.
 • În capitală, există 5 centre, în Brașov, Constanța, Timișoara există câte 2 centre,
 • În orașele, Piteşti, Cluj-Napoca, Bacău, Iaşi, Craiova, Baia Mare, Galaţi, Ploieşti, Oradea, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş, Arad, Deva, Satu Mare, Piatra Neamţ, Buzău, Târgovişte şi Turda, câte un centru,
 • La final de an 2021, Metro avea peste 3500 de angajați.

Oferta Metro vine în sprijinul clienților

În aprilie 2010, Metro introducea un nou concept denumit Metro Punct, un magazin conceput special pentru clienții revânzători și pentru HoReCa. Metro punct vine cu oferte promoționale variate, consultanță specializată, programe de loialitate, toate în vederea eficientizării afacerilor lor. Este o bună metodă de a beneficia de produsele și serviciile companiei, în mod rapid, corect, eficient și astfel se optimizează consumul de timp și resurse.

Gastronometro, Centrul de Pregătire în Gastronomie, a fost inaugurat în 2008 de către Metro. S-a dorit astfel consolidarea parteneriatului cu clienții profesioniști din industria ospitalieră. În acest centru de formare la standarde înainte, specialiștii oferă cursuri de gătit și servicii de consultanță gastronomică. Peste 7.500 de clienți au beneficiat de astfel de servicii.

Varietate de produse în noul catalog Metro

Oferta Metro este variată și cuprinde produse alimentare și non-alimentare. Înainte de vizita într-un magazin, ar fi bine să știi ce oferte poți să găsești. Recomandarea este să răsfoiește noul catalog Metro online pentru a fi la curent cu noutățile. Selecția produselor se poate face și în funcție de brandul preferat, dar și analizând cu atenție produsele aflate la ofertă.

Produse alimentare în oferta Metro

E bine de știut ce produse alimentare găsim la Metro. Lista de cumpărături a clienților din domeniul HoReCa este diversă. Oferta Metro vine în întâmpinarea tuturor nevoilor acestora.

 • Băcănie, carne, conserve,
 • Băuturi alcoolice, Vinuri și Bere,
 • Lactate, pește, mezeluri,
 • Dulciuri și snacks,
 • Cofetărie și patiserie, panificație și sandwich-uri,
 • Băuturi nonalcoolice
 • Produse congelate,
 • Fructe și legume,
 • Cafea, ceai, băuturi instant,
 • Hrană și îngrijire animale,
 • Țigări electronice.

Produse nealimentare în broșura Metro

Pe lângă gama variată de produse alimentare, magazinul Metro pune la dispoziție și produse nealimentare atât de necesare. Este ideal să găsești într-un singur magazin produsele necesare, o economie de timp și de energie.

 • Produse Gastro (ustensile de bucătărie, recipiente pentru gătit, echipamente mici și mari, accesorii, tăvi, mobilier din inox, grătare exterior)
 • Produse pentru curățenie,
 • Cosmetice și produse de unică folosință,
 • Echipament de lucru,
 • Birotică, mobilier,
 • Auto, stingătoare, consumabile,
 • Electrocasnice și TV,
 • Împachetare și depozitare,
 • Decorațiuni și produse pentru petreceri,
 • Textile pentru casă și personale,
 • Jocuri și jucării,
 • Produse pentru grădină.

Clienții au acces la produsele din oferta Metro, pe baza legitimației. Clienții pot beneficia de servicii de consultanță oferite în fiecare magazin de către echipe de specialiști.

Află detalii despre Universul Metro

În revista Metro, vei găsi informații despre produsele incluse în Universul Metro. Acesta include soluții pentru profesionistul din industria HoReCa, cât și persoanele revânzătoare. Sortimentul de produse oferit este în continuă creștere pornind de la alimente proaspete (legume, fructe, carne, pește) la produse congelate, alimente de bază, produse nealimentare și multe altele.

Răsfoiește catalogul Metro destinat antreprenorului

Cumperi mai mult, plătești mai puțin și profiți din plin, acesta este Universul Metro. Compania știe că fiecare mică optimizare contează și încearcă să te susțină prin articole variate la prețuri avantajoase, mereu accesibile. Cumperi mai ușor produsele necesare pentru ca afacerea să fie profitabilă.

Oferta Metro include peste 10.000 de produse la prețuri bune, semnalizate cu eticheta verde la raft. Ai și posibilitatea de a combina mai multe sortimente al aceluiași produs pentru a beneficia de un preț mai mic pe bucată.

Cataloage Metro variate în funcție de nevoi

Metro are o varietate de cataloage pentru HoReCa, dar și pentru revânzători, în care se regăsesc produse Metro, dar și promoții Metro. Urmărește broșura potrivită pentru a găsi informație necesară. Descoperi produsele proaspete disponibile pentru afacerea ta, dar și locații pentru evenimente în ghidul anului. Jurnalul gastronomic este o revistă care oferă soluții pentru restaurante și locații care servesc preparate culinare. Încearcă să nu ratezi ofertele, o bună soluție ar fi revista Metro online.

Promoții și oferte în catalogul Metro

Compania vine în întâmpinarea clienților cu oferte diverse care se regăsesc în fiecare catalog Metro. Dacă ești în căutare de produse la preț bun sau dorești să-ți faci stoc de marfă, urmărește revista Metro. Ofertele disponibile în magazin se regăsesc în broșura Metro pentru ca tu să-ți poți gestiona afacerea cât mai bine. Punem la dispoziție o gamă largă de produse pentru a ne asigura că vei găsi tot ce ai nevoie.

Poți afla cu ușurință de disponibilitatea produselor pe stoc din magazinul dorit de tine, fie că sunt produse alimentare, fie că sunt produse nealimentare.

Franciza LaDoiPași

Conceputl LaDoiPași a fost dezvoltat de Metro. S-a dorit susținerea antreprenorilor locali pentru dezvoltarea de afaceri în comunități locale. Acestea beneficiază de creșterea competitivității, atractivității și a preferinței între consumatorii finali.

Metro a lansat acest proiect pentru ca astfel comerțul tradițional să meargă mai departe. Micile magazine și alimentare tradiționale, după clienții HoReCa și clădirile de birouri, se numără printre cei mai importanți clienți.

Metro Plus, un serviciu în avantajul clienților

La Metro, angajamentul față de client se respectă cu seriozitate. Prin programul Metro Plus ai o serie de avantaje și beneficii gândite pentru afacerea ta.

 • Acumulezi puncte bonus când faci cumpărături din magazinul Metro, chiar și accesând serviciile de distribuție,
 • Plătești până la 50% din valorea unei facturi cu puncte bonus în interval de 6 luni de la acumularea punctelor.
 • Informații despre puncte, regăsești pe factură sau poți verifica în aplicația Metro.

Pot să beneficieze de acest program, clienții Metro care activează în domeniile: hoteluri, restaurante, cantine, comerțul cu amănuntul de produse alimentare. Consultantul de vânzări vă poate oferi mai multe detalii despre oferta Metro.

Întrebări & răspunsuri

Ce este aplicația Metro?

Aplicația Metro este legătura din client și companie. Folosește aplicația Metro la fiecare vizită în magazin și te vei bucura de o experiență îmbunătățită. Descarcă și instalează aplicația, setează contul tău selectând țara și introducând datele cardului tău.

Ai acces la facturile tale, poți salva liste de cumpărături, verifici disponibilitatea produselor în magazinul dorit.

Cum pot să devin client Metro?

Acum este mult mai ușor să devii client Metro. Solicăt online cardul tău. Crează cont și înregistrează-ți afacerea. Ai nevoie de actul de identitate cu fotografie, dovada activității comerciale, număr fiscal. Cardul va putea fi ridicat de client din magazinul Metro selectat.

Ce beneficii oferă cardul Metro?

Ne dorim ca toți clienții noștri să beneficieze de cele mai bune oferte și servicii. Cu un card de client Metro, și tu te poți bucura de beneficii: varietat de produse alimentare și nealimentare, branduri proprii de calitate, opțiuni personalizate, soluții digitale pentru afacerea ta, sfaturi de la experți.

Cum pot să răsfoiesc un catalog Metro?

Revista Metro poate fi găsită în magazinele fizice, la intrare. Pentru a fi la curent cu promoțiile, poți consulta canalele oficiale de comunicare. Te poți abona la newsletter și să răsfoiești revista Metro online. Pentru oferte Metro, te invităm să urmărești și pagina oficială de Facebook.

Ce informații găsești în catalogul Metro?

Poți să afli primul despre ofertele din magazin cu ocazia sărbătorilor și a diferitelor evenimente. Ai la dispoziție produsele pe categorii pentru a fi mai ușor să-ți organizezi planul de cumpărături.

Bulevardul Theodor Pallady 51, București 032258
0374 115 555