Catalog LIDL Martie 2023 - Revista Pdf Online

Aici poți găsi Ultimele Cataloage LIDL din luna Martie.

Catalog Lidl

Lidl este un lanț de magazine de tip discount fondat în Germania. Primul magazin Lidl a fost deschis în anul 1930, iar în anii ’70 a fost construit primul magazin modern, așa cum este varianta actuală. După doar 15 ani, existau în Germania peste 450 de magazine, iar la finalul anilor 1980, Lidl a depășit granițele țării. Într-o continuă expansiune, Lidl se mândrește cu peste 11.550 magazine, peste 200 de centre logistice și depozite în 30 de țări.

Lidl în România

În România, primele magazine Lidl au fost inaugurate în anul 2011. La ora actuală, sunt peste 300 de magazine în toată țara. Una dintre prioritățile companiei în România, este colaborarea cât mai îndeaproape cu furnizorii din țară. Răsfoind un catalog Lidl, se poate observa oferta de produse locale într-un număr tot mai mare.

Românii au prezentat interes față de produsele autentice, astfel că în oferta Lidl s-a inclus un sortiment de produse dezvoltate local, așa cum e gama Cămara Noastră, legume și fructe de la furnizori români, disponibile în Piața Lidl.

În 2016, 5 ani mai târziu după ce s-a deschis primul magazin în România, Lidl lansează proiectul Lidl Tour. De reținut faptul că Lidl a reușit să revitalizeze primul soi de legume tradițional românesc – Roșia Buzău 1600, prin proiectul ”Cultivat în România, specific românesc”, în parteneriat cu USAMVB. Sloganul Lidl, ”Meriți să fii surprins” regăsit în fiecare catalog Lidl, spune povestea a celor peste 300 de magazine și aproximativ 10.000 de angajați în România.

Varietatea de produse din oferta Lidl

Accentul se pune pe o alimentație cât mai sănătoasă, care să includă produse de calitate. Când analizezi diferite cataloage Lidl, constați cu bucurie că se dorește mulțumirea clienților. Se oferă calitate garantată, produse proaspete la cel mai bun preț. Produsele care ajung pe raft, au fost controlate și testate de către personal specializat pentru ca tu să ai produse de înaltă calitate la dispoziție și să fii mereu mulțumit.

În revista Lidl, regăsim toate brandurile de produse din magazin. Multe dintre brandurile Lidl sunt premiate în mod regulat cu medalii și etichete de calitate. Institutele independente de testare confirmă calitatea produselor, semn cât de importantă este satisfacția clientului.

Produse alimentare

Oferta Lidl conține doar produse de calitate și sigure, datorită sistemului nou introdus, un sistem special și intens de testări și controale. Furnizorii sunt atenți selectați, sunt certificați conform standardului IFS (International Food Standard). Compania pune la dispoziție și oferte Lidl care cuprind un întreg sortiment de produse certificate BIO, cât și articole cu certificări în comerțul echitabil, precum UTZ pentru cacao și produsele ce folosesc acest ingredient.

Produse non-alimentare

Calitatea standardelor germane se regăsește și în produse Lidl non-alimentare, aparate electrice, textile, jucării. Toate produsele sunt testate la institute independente din Germania. Însă și Lidl are un departament propriu care controlează acest proces complex. Pentru că siguranța clienților este pe primul plan, Lidl nu se bazează doar pe informațiile venit de la producător, ci le examinează ei înșiși. Lidl asistă în mod susținut și la procesul de producție la producători.

  • produse textile în oferta Lidl – produse prietenoase cu pielea, selectarea materialelor se face cu atenție pentru ca pielea să le tolereze și să identifice substanțe care pot fi iritante.
  • încălțăminte în noul catalog – se pune accentul pe design, dar și forma perfectă și să fie durabilă. În acest sens, Lidl colaborează cu Institutul de testare și cercetare Pirmasens.
  • mobilă și articole de uz casnic în broșura Lidl – amenajează locuința cu produse cu design chic, dar și produse sigure. Toate produsele din această categorie sunt testate cu atenție pentru a se confirma calitatea materialului, siguranța și funcționalitatea.
  • jucării din revista Lidl – este vorba doar despre jucării sigure, reziste, un motiv în plus ca testarea lor să fie făcută cu o atenție deosebită.
  • aparate electrice – siguranța înainte de toate, iar aici standardul este cel mai ridicat. Controalele cu privire la calitate și siguranță sunt deosebit de stricte pentru aparate de uz casnic și de grădină, unelte diverse. Aparatele electrice au eticheta albastră, recunoscută la nivel internațional pentru calitate și siguranță.

Beneficii în fiecare catalog Lidl

Varietatea de produse este atent prezentată în cataloage Lidl pentru ca potențialul client să știe exact ce promoții și oferte îl așteaptă în magazin. În fiecare catalog Lidl, se regăsesc oferte, dar și reduceri pentru ca tu să faci cumpărături la momentul potrivit. Revista Lidl vine cu propuneri de a descoperi produse noi, de a fi la curent cu promoțiile gândite în funcție de sezon sau eveniment.

  • descoperi primul produsele noi,
  • florăria te surprinde cu flori proaspete,
  • Piața Lidl este și despre produse locale, reunind 150 de producători locali,
  • Bucătăria Lidl îți reduce timp petrecut în bucătărie,
  • Cămara noastră aduce produse autentice românești de la furnizori autohtoni.

Un catalog Lidl este un bun organizator de shopping

S-a dovedit că este mult mai eficient să mergi la cumpărături cu o listă bine structurată. Astfel te asiguri că vei achiziționa tot ce ai nevoie. Revista Lidl, bine gândită, îți vorbește despre produsele pe care nu trebuie să le ratezi, produsele de care ai nevoie și de produsele internaționale care te vor surprinde.

În pauza de masă, descoperă în orice catalog Lidl online, ofertele puse la dispoziție pentru săptămâna în curs. Îți va fi de folos să știi când e cea mai bună zi pentru cumpărături ca să găsești toate cele dorite.

Revista Lidl îți sugerează experiențe culinare

Dacă ești pasionat de experiențe culinare mai aparte, produsele prezentate în campaniile speciale sunt gândite pentru tine. De fiecare sărbătoare, oferta Lidl este bogată, variată și te surprinde. Îți oferă ingrediente și sugestii pentru diverse preparate culinare. Dar îți oferă și produse ambalate speciale pentru acea sărbătoare pentru ca tu să te bucuri din plin de acea zi.

Profită de ofertele Lidl pentru buget prietenos

În orice catalog al magazinului, vei găsi și produse la promoție sau la reducere. Cu ajutorul lor, poți face cumpărături la prețuri mai mici. Este o bună ocazie de a economisi bani și timp, aprovizionarea are multe avantaje. În plus, având produsele la dispoziție, vei organiza mai rapid un meniu.

La orice vizită într-un magazin Lidl, vei găsi produse la preț redus, de care ai nevoie sau pe care nu le-ai găsit la ultima vizită, iar acum prețul este mai bun. Aceste promoții sunt gândite pentru nevoile fiecărui client.

Promoții și campanii specifice în broșura Lidl

Pentru fiecare sărbătoare, Lidl te întâmpină cu produse promoționale. Tu poți alege mai simplu un produs tipic pentru acea sărbătoare. Multe produse pot fi oferite ca și cadou având un ambalaj deosebit, cu tematică. Orice sărbătoare sau eveniment, merită produse specifice, iar tu meriți să te bucuri de ele.

Intrebari frecvente

Ce este Lidl Plus?

Lidl Plus este cardul tău digital de client, cu ajutorul lui poți beneficia de reduceri în fiecare săptămână. Nu uita să scanezi cardul la casă de fiecare dacă când faci cumpărături și astfel te poți bucura de avantaje în plus.

În fiecare săptămână, beneficiezi de cupoane exclusive, nu uita să le activezi înainte de a merge la cumpărături. Ai la dispoziție broșuri digitale pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi oferte pentru tine.

Cum pot să primesc revista Lidl?

Revistele se distribuie în zona adiacentă unui magazin. Pentru a nu rata ofertele noastre, puteți accesa un catalog Lidl online, și astfel să fiți la curent cu toate ofertele. Poți chiar să setezi memento-uri pentru oferte noi.

Ce fel de produse regăsim la Lidl?

În magazinele Lidl, găsești produse variate, mărci cunoscute, dar și mărci proprii. Toate produsele sunt atent selectate și verificate înainte de a ajunge pe raft. Calitatea și siguranța tuturor produselor este pe primul plan.

Cum aflu despre promoțiile Lidl?

Poți să fii la curent cu promoțiile și ofertele, verificând actualul catalog Lidl. El este disponibil în format fizic, primit în poștă sau ridicat din magazinele Lidl. Descarcă aplicația Lidl și poți să răsfoiești revista Lidl online, sau te poți abona la newsletter.

Cum se schimbă promoțiile Lidl?

Ofertele magazinului pentru toate tipurile de produse apar în fiecare zi de luni și joi. De reținut, pe tot parcursul anului apar în anumite intervale de timp, promoții pentru săptămâni tematice de mâncare, săptămâni internaționale. De Paște și de Crăciun, este disponibilă gama Deluxe.

Strada Cpt. Av. Alexandru Șerbănescu, nr. 58 A, 014295, Sector 1, București
0800 896 622